2130413966 6908448921, 6947494899 Αλέκου Παναγούλη 37, Νέα Ιωνία Αττική epiplaxantzaris@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
Αλλαγή Ταπετσαριών & Επιδιορθώσεις Επίπλων
Γιώργος & Δημήτρης Χαντζάρης Νέα Ιωνία Αττική


Εάν διαθέτετε παλαιά έπιπλα τα οποία έχουν φθαρεί κατά την πάροδο του χρόνου και δεν θέλετε να τα αποχωριστείτε ή εάν πάλι θέλετε να κάνετε μια οικονομική ανανέωση στο χώρο σας, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας

Η επιχείρησή μας “Γιώργος & Δημήτρης Χαντζάρης” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Ιωνία, μπορεί να αναλάβει την αντικατάσταση της ταπετσαρίας ή την επισκευή των επίπλων σας προσφέροντάς σας αποτελέσματα υψηλής αισθητικής σε οικονομικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας
& χαρείτε τα παλιά σας έπιπλα σαν να είναι καινούργια. 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Καναπέδες
  Ανάκλιντρα
  Πολυθρόνες
  Καρέκλες
  Μπερζέρες
  Σκαμπό - Ταμπουρέ
  Κρεβάτια
 
Επίσης, αναλαμβάνουμε μικροεπισκευές και αναπαλαιώσεις επίπλων οικιών και επαγγελματικών χώρων, σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ποικιλία Ταπετσαριών
Σε εμάς θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ταπετσαρίες, μονόχρωμες ή εμπριμέ, μοντέρνες ή κλασικές, για να επισκευάσετε τα φθαρμένα σας έπιπλα και να αντικαταστήσετε τις ξεθωριασμένες ή τις ξεπερασμένες ταπετσαρίες τους.
 
Η μετατροπή του παλιού σας επίπλου σε κάτι εντελώς καινούριο είναι για μας πρόκληση και βάζουμε πάντα τα δυνατά μας να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. Γι’ αυτό και πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες επισκευές και αλλαγές υλικών ώστε το έπιπλο σας να γίνει και πάλι σαν καινούριο.
 
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε την Νέα Ιωνία και όλη την Αττική.