2130413966 6908448921, 6947494899 Αλέκου Παναγούλη 37, Νέα Ιωνία Αττική epiplaxantzaris@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
Γιώργος & Δημήτρης Χαντζάρης
Κατασκευές - Επισκευές Σαλονιών - Υφάσματα - Ταπετσαρίες Επίπλων & Επώνυμα Στρώματα Νέα Ιωνία Αττική


Η επιχείρησή μας “Γιώργος & Δημήτρης Χαντζάρης” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Ιωνία, δραστηριοποιείται από το 1991 με κατασκευές και επισκευές σαλονιών, προσφέροντας σύγχρονες και κομψές λύσεις, σε τιμές χονδρικής.

Με αγάπη και μεράκι, στο σύγχρονο εργαστήριο μας, μπορούμε να κατασκευάσουμε το σαλόνι της αρεσκείας σας, στις διαστάσεις και στο σχέδιο που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο αλλά και να αναλάβουμε την επισκευή σαλονιών και την αλλαγή ταπετσαριών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Μέσα από μια μεγάλη γκάμα
υφασμάτων & ταπετσαριών


που διαθέτουμε μπορείτε να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει και ταιριάζει στο χώρο σας, προκειμένου το σαλόνι σας να γίνει όπως ακριβώς το είχατε φανταστεί. Κατασκευάζουμε επίσης καλύμματα σαλονιών και καρεκλών στα μέτρα σας, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε μικροεπισκευές αλλά και αναπαλαιώσεις επίπλων.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την κατασκευή κρεβατοκάμαρας, κατόπιν παραγγελίας και στα μέτρα σας, ενώ μπορούμε να σας προμηθεύσουμε και με επώνυμα στρώματα, άριστης ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο, μπορούμε να σας προτέινουμε φρέσκιες ιδέες που θα ανανεώσουν το χώρο σας και θα τον κάνουν κομψό και λειτουργικό.
  Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη με επαγγελματισμό και με βασικά κριτήρια την αισθητική, το υψηλό design, την ποιότητα σε συνδυασμό με οικονομικές τιμές. 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε την Νέα Ιωνία και όλη την Αττική.