2130413966 6908448921, 6947494899 Αλέκου Παναγούλη 37, Νέα Ιωνία Αττική epiplaxantzaris@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
Κατασκευή Σαλονιών
Γιώργος & Δημήτρης Χαντζάρης Νέα Ιωνία Αττική


Η επιχείρησή μας “Γιώργος & Δημήτρης Χαντζάρης” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Ιωνία, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή σαλονιών υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής.

Κατόπιν παραγγελίας, μπορούμε να κατασκευάσουμε σαλόνια, στο σχέδιο και στις διαστάσεις που επιθυμείτε, για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Σαλόνια λειτουργικά που ξεχωρίζουν για την υψηλή αντοχή τους, την μοναδική αισθητική τους και την προσοχή τους ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με τα υψηλής ποιότητας σαλόνια
που σας προσφέρουμε

μπορείτε να αναδείξτε το χώρο σας και να δημιουργήσετε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο και η μεγάλη ποικιλία από ταπετσαρίες και υφάσματα που διαθέτουμε είναι ο συνδυασμός που μας οδηγεί σε ενδιαφέροντα και πρωτότυπα σαλόνια.
 
  H ποιότητα των σαλονιών μας, η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, ο επαγγελματισμός μας, οι προσιτές τιμές καθώς και ο σεβασμός στον πελάτη είναι βασικές αρχές που έχουν αναδείξει και ξεχωρίσει την επιχείρησή μας στο χώρο των υφασμάτων, των ταπετσαριών και σαλονιών.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να ακούσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και μαζί να σχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε το μοντέρνο ή κλασικό σχέδιο που επιθυμείτε για τον δικό σας σαλόνι.
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε την Νέα Ιωνία και όλη την Αττική.