2130413966 6908448921, 6947494899 Αλέκου Παναγούλη 37, Νέα Ιωνία Αττική epiplaxantzaris@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
Κατασκευή Κρεβατοκάμαρας
Γιώργος & Δημήτρης Χαντζάρης Νέα Ιωνία Αττική


Η επιχείρησή μας “Γιώργος & Δημήτρης Χαντζάρης” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Ιωνία, μπορεί να κατασκευάσει την κρεβατοκάμαρα που επιθυμείτε για τον χώρο σας αλλά και να σας προμηθεύσει με τα ιδανικά στρώματα.

Αφού ακούσουμε τις ανάγκες σας, μπορούμε να κατασκευάσουμε, κατόπιν παραγγελίας, την ιδανική κρεβατοκάμαρα στο σχέδιο, το ύφος και στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Παράλληλα, μπορούμε να κατασκευάσουμε κρεβάτια για παιδικά δωμάτια καθώς και κουκέτες.

Μπορούμε επίσης να πραγματοποιήσουμε επενδύσεις στα έπιπλα της κρεβατοκάμαρά σας, με την ταπετσαρία ή το ύφασμα που επιθυμείτε, στο σχέδιο και το χρώμα της επιλογής σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Ποιοτικά Στρώματα
Γιώργος & Δημήτρης Χαντζάρης Νέα Ιωνία Αττική


Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των στρωμάτων όπως είναι η Candia Strom, η επιχείρησή μας, σας προσφέρει στρώματα κρεβατιού όλων των διαστάσεων και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα στρωμάτων που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Στρώματα Latex, στρώματα με ελατήρια, στρώματα ανατομικά, στρώματα ορθοπεδικά και οικονομικές λύσεις.

Στόχοι μας είναι αφενός η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη καθώς και η δημιουργία κρεβατοκάμαρας υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής.
 
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε την Νέα Ιωνία και όλη την Αττική.